Medalistide nimekiri läheb lähiajal lukku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi juuni keskel on veel viimased riigieksamid, võib juba praegu öelda, et seekordsete abiturientide seas on suure tõenäosusega 22 medalisti.

Maavalitsuse haridusosakonna peaspetsialist Rein Schihalejev ütles, et need on küll esialgsed tulemused ja kõike võib veel juhtuda, kuid põhimõtteliselt on selge, kuidas Viljandimaal medalid seekord jagunevad. Nimelt saavad kaks Kitzbergi, üks Abja, kaks Tarvastu ja seitse Viljandi gümnaasiumi õpilast kuldmedali ning hõbemedalit noolivad üks Kitzbergi ja Suure-Jaani, kaks Abja ning neli või viis Viljandi gümnaasiumi õpilast.

Viljandi gümnaasiumi direktori Ülle Luisu sõnul on seal plaanis eraldi koosolek medalistide määramiseks ja tublimate õpilaste leidmiseks. «Nad on tõesti väga tublid ja olen nendega rahul,» lausus ta. Luisu arvates on medal hea indikaator, mis näitab suurepärasel tasemel õppijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles