Viljandlane võitis Euroopa meistrivõistlustel hõbeda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Aivar Kommisaar tuli T-550 paadiklassi Euroopa meistrivõistlustel hõbemedalile.
Viljandlane Aivar Kommisaar tuli T-550 paadiklassi Euroopa meistrivõistlustel hõbemedalile. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Ungaris peetud veemotospordi T-550 paadiklassi Euroopa meistrivõistlustel osalesid kaks eestlast, viljandlane Aivar Kommisaar naasis kodumaale hõbemedaliga ja mullune meister, tartlane Art Raudva pronksiga.

Juba esimesel vabatreeningul näitas oma üleolekut ukrainlane Andriy Lysenko. Ajasõidus oli ukrainlane selgelt järgmistest parem, edestades Raudvat 0,4 sekundiga. Aivar Kommisaar Viljandist oli ajasõidus viies.

Pühapäeval peetud neljast võistlusstardist võitis esimesed kolm Lysenko ning kindlustas endale sellega esikoha juba enne viimast starti.

Aivar Kommisaar oli esimeses sõidus Art Raudva järel kolmas. Järgmised kaks sõitu lõpetas ta teisena ja viimase sõidu võitis. Kokkuvõttes sai Viljandi veemotosportlane  Euroopa meistrivõistluste hõbemedali.

Art Raudva oli teises ja kolmandas sõidus rahvuskaaslase järel kolmas. Viimane sõit ebaõnnestus ja ta lõpetas selle viimaste seas. Kokkuvõttes sai tiitlikaitsja kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles