Kevadpeol kogutud annetus jõudis varjupaiga koerteni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi loomade varjupaiga hiljuti valminud kaunis kassitoas andsid Ugala näitlejad üle 415-eurose annetuse, et koertele saaks luua sama head tingimused, kui on kassidel. Fotol (vasakult) Varjupaikade mittetulundusühingu üldjuht Triinu Priks, Ugala turundusjuht Mart Kirsipuu ning näitlejad Carita Vaikjärv, Marika Palm ja Kiiri Tamm.
Viljandi loomade varjupaiga hiljuti valminud kaunis kassitoas andsid Ugala näitlejad üle 415-eurose annetuse, et koertele saaks luua sama head tingimused, kui on kassidel. Fotol (vasakult) Varjupaikade mittetulundusühingu üldjuht Triinu Priks, Ugala turundusjuht Mart Kirsipuu ning näitlejad Carita Vaikjärv, Marika Palm ja Kiiri Tamm. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ugala neljaliikmeline esindus viis eile Viljandi loomade varjupaika annetuse, mis oli mõeldud koertele. Nood võtsid külalised klähvides vastu ja lasid end heameelega sugeda.

Teatri kevadpeol koguti loterii ja koogikeste ning suupistete müügiga varjupaigale 415 eurot.

«Annetust kasutame uute välibokside jaoks,» lausus Varjupaikade mittetulundusühingu üldjuht Triinu Priks, kui võttis hiljuti valminud kenas kassitoas vastu rahaümbriku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles