Minifestival rõhub Paalalinna toredusele

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et päikeselised kevadpäevad on juba mitmel päeval Paala järve randa suplejaid ja päevitajaid meelitanud, saab suvehooaeg seal ametliku alguse nädalavahetusel peetavate linnaosapäevadega.
Olgugi et päikeselised kevadpäevad on juba mitmel päeval Paala järve randa suplejaid ja päevitajaid meelitanud, saab suvehooaeg seal ametliku alguse nädalavahetusel peetavate linnaosapäevadega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval nädalavahetusel peetavad Paalalinna päevad on esimesed omataolised Viljandi ajaloos.

Üldnimetust Paalalinna Palavad päevad kandva minifestivali üks eestvedaja Malle Allese kiitis kõiki neid vabatahtlikke, kes on sündmuse korraldamisele õla alla pannud. Kuigi korraldusmeeskonna kokkusaamine osutus tema sõnul arvatust keerulisemaks, leidus lõpuks siiski kümneid teotahtelisi inimesi, kes nõustusid otse või kaude erilise nädalavahetuse sisustamisele kaasa aitama.

«Võtsime sihiks teha lõbusa peo, mis tuletaks paalalinlastele meelde, et neil on suur õnn elada sellises toredas linnajaos,» selgitas Allese ning avaldas juba ette veendumust, et püstitatud eesmärk saab nädalavahetusel täidetud. «Olgugi et praegune ilmaprognoos lubab pilves ilma, on kõik ikkagi Paala järve pervele lustima oodatud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles