Kohalikud jäid rajal veidi hätta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla motokrossisõitjad Kert Varik ja Erkki Kõiv teevad valitsevate Eesti meistritena alanud hooajal kaasa nii kodustel kui piiritagustel võistlustel. Laupäeval Ainja rajal peetud kahest sõidust õnnestus neil võita üks.
Karksi valla motokrossisõitjad Kert Varik ja Erkki Kõiv teevad valitsevate Eesti meistritena alanud hooajal kaasa nii kodustel kui piiritagustel võistlustel. Laupäeval Ainja rajal peetud kahest sõidust õnnestus neil võita üks. Foto: Elmo Riig

Eesti motokrossi meistrivõistlustel külgvankriga rattal sõitev Karksi valla tandem Kert Varik ja Erkki Kõiv näitas laupäeval kodusel rajal head kiirust, kuid senisest võimsama ja tundlikuma jõuallikaga harjumine võtab veel aega.

Talvel rattalt neljataktilise mootori maha kruvinud ja selle asemele suuremat rammu näitava kahetaktilise paigaldanud tandem lõpetas Ainja rajal peetud meistrivõistluste etapi kolmanda kohaga.

Hommikuses kvalifikatsioonis näitasid mullused meistrid parimat ringiaega ja kodurahva ees võitsid nad esimese võistlussõidugi. Teine start aga ebaõnnestus ning selle sõidu lõpetasid nad neljandana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles