Suure-Jaani festival tuleb laste- ja perepäevaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani muusikafestival täidab suvel väikelinnas terve nädala, meelitades sinna kuulajaid kogu Eestist ja kaugemaltki.
Suure-Jaani muusikafestival täidab suvel väikelinnas terve nädala, meelitades sinna kuulajaid kogu Eestist ja kaugemaltki. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

17.—23. juunini kestval 16. Suure-Jaani muusikafestivalil on uue ettevõtmisena kavas lastepäev ja uue kontserdikohana Lahmuse veski ning külalisi ootavad koduaedade kohvikud.

Traditsiooniliselt on kavas väga palju head muusikat, kohtumised muusikute ja heliloojatega lõunatundides ning saab vaadata fotonäitust eelmisest festivalist ja filme.

Suure-Jaani vallavalitsuse avalike suhete spetsialisti Leili Kuuse teatel on kontserdipaikadeks  traditsiooniliselt Suure-Jaani Johannese ja õigeusu kirik, gümnaasiumi suur saal ja aula, kohvik Arturi Juures, Olustvere loss ja leivakoda ning muidugi Hüpassaare rabasaar, kus üheteistkümnendat korda tuleb päikesetõusukontsert. Öise raba vaikuses on võimalik nautida ETV tütarlastekoori ja soo-orkestrit ning Heigo Rosina ja Anna-Liisa Elleri esinemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles