Kogemused alistasid nooruse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval 13. korda peetud Mulgi rattamaratoni põhidistantsile lähetati 1119 ratturit, kes traditsiooniliselt alustasid katsumust Tartu tänava põndakuga.
Pühapäeval 13. korda peetud Mulgi rattamaratoni põhidistantsile lähetati 1119 ratturit, kes traditsiooniliselt alustasid katsumust Tartu tänava põndakuga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval tugevas tuules sõidetud Mulgi rattamaratoni magusaima ampsu haukas kogenud Alges Maasikmets, kes põhidistantsi lõpuheitluses suutis murda tublisti noorema profiratturi vastupanu ja Mulgimaal neljandat korda võita.

62 kilomeetri pikkusele maratonile startis 1119 ratturit. Poolteist tundi hiljem alustas 476 võistlejat 35-kilomeetrist poolmaratoni. Lastesõitudel oli 290 osalejat.

Põhidistantsil sai Viljandimaa sõitjatest parima tulemuse Greg Hallop. 50. kohaga lõpetanud juunior oli oma vanuserühma kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles