Gunnar Klettenberg lõpetas Lätis sõidu teise kohaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg
Gunnar Klettenberg Foto: Mihkel Maripuu

Nädalavahetusel peeti Riia lähistel Babites kolmepäevane võistlus Baltic Cup, millel lätlaste ja leedulaste kõrval osales mitu Eesti takistussõitjat. Pühapäevase põhisõidu lõpetasid teisel kohal Gunnar Klettenberg ja Adelheid.

Babite võistluse põhisõidu ametlik kõrgus oli 135 senitmeetrit, kuid kohal viibinud Andres Udekülli sõnul oli rajameistri ametit pidanud Girts Bricis öelnud, et arvestades võistlejate hulka ja taset, tõstis ta mitu takistust 140 sentimeetrini ning kasti suisa 145 sentimeetrini. Lisaks sellele oli rada arvestatavalt tehniline, vahendab ratsaspordiportaal hobumaailm.ee.

Kõike seda näitasid ka tulemused: 44 alustanust suutis põhiparkuuri puhtalt läbida vaid kaheksa. Nende hulka kuulus ka Gunnar Klettenberg hobusel Adelheid. Ümberhüpetel oli puhtaid paare kaks. Klettenbergist ja Adelheidist kiiremad suutsid olla Läti takistussõitja Aleksander Šakurov ja Art. Kolmanda koha saavutas nelja karistuspunktiga ümberhüpetel leedulane Andrius Petrovas hobusel Van Helsing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles