Ratturid vallutavad tänavad ja rajad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ratturite maastikusõidusarja Samsung Estonian Cup esimese etapi, Mulgi rattamaratoni kahe distantsi starti on oodata ligemale pooltteist tuhandet osalejat.
Eesti ratturite maastikusõidusarja Samsung Estonian Cup esimese etapi, Mulgi rattamaratoni kahe distantsi starti on oodata ligemale pooltteist tuhandet osalejat. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Sel nädalavahetusel liigub maakonna teedel ja radadel tavapärasest märksa rohkem jalgrattureid: homme on Viljandi tänavatel Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste etapp, ülehomme leiab aga aset 13. Mulgi rattamaraton.

Mõlemat võistlust korraldava Viljandi rattaklubi president Veiko Šmidt nentis, et korraldusmeeskond on töise nädalalõpu ettevalmistustega lõpusirgel ja külaliste vastuvõtuks valmis.

Kriteeriumisõidu meistrivõistluste teise etapina peetava Viljandi linnasõidu stardi- ja finišipaik on seekord viidud staadioni kõrvale Ranna puiesteele ning eelmise kevadega võrreldes on muudatusi ka võistlustrassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles