Esimene lend tõttas kuulama viimast koolikella

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jala ning tõukerattaga spordihoonesse kiirustajaid ei morjendanud see, et eile hommikul oli väljas umbes kolm soojakraadi ning puhus üsna tugev tuul.
Jala ning tõukerattaga spordihoonesse kiirustajaid ei morjendanud see, et eile hommikul oli väljas umbes kolm soojakraadi ning puhus üsna tugev tuul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile hommikul oli Viljandi gümnaasiumi esimesel lennul viimase koolikella aktus. Koolijuhtide sõnul jäävad lõpetajad neile meelde oma iseseisvusega.

Kohe aktuse alguses tõdesid päevajuhid, et kuna õpilased olid eri majades, on neid justkui raske pidada ühe kooli, Viljandi gümnaasiumi abiturientideks. Osa gümnasiste kohtus pärast õppeaasta avaaktust omavahel alles teist korda ning ühtset koolitunnet on olnud raske tekitada. Sellest hoolimata jäi riigigümnaasiumi õppejuht Ingrid Kärmas kooli esimese aastaga rahule. Enamik plaane, kuidas õppeasutust käivitada, on tema sõnul realiseerunud.

«Kahju on ehk sellest, et kaheteistkümnenda klassi õpilased otsustasid jääda oma majadesse. Koolipere ühtsena toimimiseks oleks olnud parem see, kui nad oleksid kõik koos,» rääkis õppejuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles