Käsipallurid on poolfinaalist võidu kaugusel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Viljandi käsipallimeeskonnal on homme Põlvas võimalik kindlustada endale koht Eesti meistrivõistluste poolfinaalis. Kahe mänguvõiduni peetava veerandfinaalseeria avakohtumises teenisid viljandlased 32:21 võidu.

Pühapäeval Viljandi spordihoones Viljandi HC ja Värska Originaali vahel mängitud esimene vastasseis möödus väljakuperemeeste kontrolli all. Väravaterohke kohtumise avapoolajal viskasid Viljandi HC mängijad 16 väravat, millele lisandus teisel poolajal veel sama palju. Põhiturniiri kuuendana lõpetanud Värska Originaali meeskond jõudis esimesel pooltunnil sihile üheksal korral.

Ott Varik ja Kristo Voika viskasid mõlemad võitja kasuks üheksa väravat. Värska Originaali resultatiivseim oli Raiko Rudissaar kümne tabamusega.

Viljandi HC ja Värska Originaali teine mäng peetakse teisipäeval Põlvas Mesikäpa hallis, vajaduse korral on kolmas mäng kavandatud neljapäevaks taas Viljandi spordihoonesse.

Play-off’i võitjad pääsevad poolfinaali, kus Viljandi HC ja Värska Originaali vastasseisu paremat meeskonda ootab põhiturniiri teisena lõpetanud HC Kehra / Daysi.

Meistrivõistluste teises veerandfinaalis asus juhtima HC Viimsi / Tööriistamarket, kes alistas 37:33 SK Tapa. Sellest paarist ootab poolfinaalivastast Põlva Serviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles