Viljandi mehed tegid nutika mängulaua

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Birnbaumi ja Heimar Lille väljamõeldud pokkerilaual käib mäng kiibistatud kaartidega, tänu millele on kõrvalistel huvilistel võimalik turniiri jälgida ning osalistel tagantjärele tehtud käike analüüsida.
Madis Birnbaumi ja Heimar Lille väljamõeldud pokkerilaual käib mäng kiibistatud kaartidega, tänu millele on kõrvalistel huvilistel võimalik turniiri jälgida ning osalistel tagantjärele tehtud käike analüüsida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlased Madis Birn­baum ja Heimar Lill on viimase aasta vältel mitmel Baltimaade ja Skandinaavia pokkeriturniiril silma paistnud.

Ehkki noored mehed on ka ise andunud pokkerihuvilised, pole neile tähelepanu jagunud niipalju osava mänguoskuse, kuipalju nende väljatöötatud nutika mängulaua tõttu, mille abil on hõlbus turniiriülekandeid interneti kaudu teistele huvilistele vahendada.

Et tegemist on kõnealuses valdkonnas kaaluka uuendusega, kinnitab muu hulgas aasta persooni tiitel, millega Eesti turniiripokkeri föderatsioon Birnbaumi ja Lille hiljuti pärgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles