Sulavesi takistab liiklust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebaste küla elanikul oli jäänud koduni veel kolm kilomeetrit ja poole sellest pidi ta eile läbima vees. Hea, et linnast sai kummikud ostetud. Eelmisel päeval oli veel kuiva jalaga läbi saanud.
Rebaste küla elanikul oli jäänud koduni veel kolm kilomeetrit ja poole sellest pidi ta eile läbima vees. Hea, et linnast sai kummikud ostetud. Eelmisel päeval oli veel kuiva jalaga läbi saanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hommikul oli maanteeameti andmetel Eestis üheksa sulavee tõttu läbipääsmatut teelõiku. Kümnendaks oli märgitud Viljandimaal Kildu—Oksa—Tõramaa maantee, kus läbipääs oli raskendatud. Päeva edenedes lisandus uputatud teid aga veelgi.

Maanteeameti Viljandi esinduse hooldeosakonna spetsialist Vello Leesi oli hetkel, kui «Sakala» talle täpsema teabe saamiseks helistas, veetõkke taga Viiratsi vallas Rebaste oja juures.

«Mina ei julge enam läbi sõita, see on kilomeeter 2,9, sildade taga,» kirjeldas ta. Sealt ei saanud kohalikud elanikud muud moodi läbi, kui tuli kummikud jalga tõmmata, et koduni jäänud kilomeetrid vees solistades läbida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles