Holstre-Nõmmele on oodata kiireid mehi neljast riigist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi, kuhu on nagu ikka oodata Balti riikide ja Soome tugevaid sõitjaid. Esimene võistlusstart antakse kell 12.15.
Laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi, kuhu on nagu ikka oodata Balti riikide ja Soome tugevaid sõitjaid. Esimene võistlusstart antakse kell 12.15. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jutud tänavuse Mulgikrossi ärajäämisest osutusid ennatlikuks: eeloleval laupäeval kogunevad nelja riigi paremikku kuuluvad motosportlased ikkagi taas Holstre-Nõmmele võistlushooaja esimesele Eestis peetavale mõõduvõtule.

«Kui nädal tagasi tundus Holstre-Nõmmel võistluse pidamine veel võrdlemisi küsitav, siis täna võin kindlalt öelda, et Mulgikross saab teoks,» lausus ürituse peakorraldaja Tauno Tuula.

Traditsiooniliselt esindusliku osalejate nimekirjaga Mulgikross algab laupäeva keskpäeval sõitjaid tutvustava paraadiga ning veerand tundi hiljem on esimesed võistlejad juba stardipuu taga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles