Viljandi HC lõpetas põhiturniiri võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Teisipäeval peeti Arukülas Eesti käsipallimeistrivõistluste meistriliiga kohtumine, milles olid vastamisi Aruküla ja Viljandi HC.

Viljandi HC teenis napi 29:28 (poolaeg 10:8) võidu. Viljandlaste resultatiivsem oli seitsme väravaga Robert Lõpp. Aruküla meeskonna suurim väravaviskaja oli 11 tabamusega Andre Sild.

Kolmapäeval peetava kahe põhiturniiri viimase kohtumise järel selgub põhiturniiri kolmandana lõpetanud Viljandi HC vastane ees seisvaks veerandfinaaliks.

Viljandi meeskond läheb kahe võiduni peetavas play-off’is kokku põhiturniiril kuuenda koha saanud meeskonnaga. Oluline on selles osas Värska Originaali ja Viimsi HC / Tööriistamarketi vastasseis Põlvas. Samal ajal mängivad Kehras turniiritabeli liidrid HC Kehra / Daysi ja Põlva Serviti, kes on endale taganud koha poolfinaalis.

Viljandi ja Aruküla mänguga sai selgeks, et veerandfinaalis kohtuvad omavahel põhiturniiri neljas HC Viimsi / Tööriistamarket ja viies SK Tapa.

Meistriliiga tabeliseis enne kolmapävaseid mänge on järgmine:
1. Põlva Serviti 46 punkti
2. HC Kehra 39 punkti
3. Viljandi HC 30 punkti
4. HC Viimsi/Tööriistamarket 18 punkti
5. SK Tapa 12 punkti
6. Aruküla 10 punkti
7. Värska Originaal 9 punkti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles