Eesti Post suurendab Viljandis pakiautomaatide arvu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti Posti pakiautomaadivõrgustik täieneb Viljandis uute automaatidega. Ettevõte paigaldab ööpäev läbi kasutatava pakiautomaadi Männimäe Selveri juurde ning bussijaama paigaldatakse senise asemele moodsam ja rohkem pakke mahutav automaat.

Nõudlus Post24 pakiautomaatide järele kasvab iga nädalaga, mistõttu paigaldab Eesti Post üle Eesti kaheksa uut ja suuremat automaati. Uue tehnoloogiaga pakiautomaadid jõuavad Eestisse järgmisel nädalal.

Tänapäevasemad ja mahukamad pakiautomaadid seatakse üles kogu Eestis ning vajaduse korral on ettevõte valmis lisama veel uusi pakiautomaate.

Pakiautomaatide kasutamine on regulaarselt kasvanud, ent viimastel nädalatel on kasv olnud hüppeline. Mahukasv on ületanud ka Eesti Posti kõige optimistlikumad ootused. See on märk sellest, et üha enam inimesi on hakanud ostma kaupu e-poodidest ja valinud kättesaamise kohaks alati avatud Post24 pakiautomaadid. Pakimahtu on juurde toonud ka see, et Post24-ga on liitunud kõik suuremad e-kauplused ja ostukeskkonnad.

Eesti Posti pressiteenistuse teatel on pakimahud tavapäraselt kasvanud aasta lõpul jõulude ajal, ent praegu on saadetiste arv võrreldes detsembri mahtudega kolmekordistunud. Pakiautomaate on kasutanud juba üle 200 000 inimese.

Lisanduvad pakiautomaadid on kasutajasõbralikumad, suurema ja mugavama ekraaniga ning mahutavad mitu korda rohkem pakke. Automaadi mooduleid on võimalik vajaduse korral alati lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles