Õmblusettevõtetes kontrolliti nõuete täitmist

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal kontrollitud firmadest ei leidnud tööinspektsioon ainsatki töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumist vaid ühes firmas.
Viljandimaal kontrollitud firmadest ei leidnud tööinspektsioon ainsatki töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumist vaid ühes firmas. Foto: Laura Oks / Postimees

Tööinspektsioon kontrollis läinud aasta oktoobris viit Viljandimaa õmblusettevõtet ning leidis neist neljas rikkumisi.

Tööinspektsiooni Lõuna inspektsiooni teabenõuniku Kaja Tamme sõnul tehti sihtkontrolli Viljandimaal osaühingutes Voglia Eesti ja JIL’s Balti ning aktsiaseltsides Toom Tekstiil, Villero ja Mivar-Viva. Kokku hõlmas kontroll 25 õmblusettevõtet kuuest Lõuna-Eesti maakonnast.

Viljandimaal kontrollitud firmadest ei leitud ainsatki töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumist ühes firmas. Ülejäänud neljale tehti 17 ettekirjutust ning kolm sunniraha rakendamise hoiatust. Viimasena nimetatut kasutatakse suuremate puuduste korral, et vead saaksid kiiresti kõrvaldatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles