Kadri Seeder: hea internetiühendus pole iseenesestmõistetav

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehe "Sakala" ja Euroopa Parlamendi korraldataval arvamusliidrite lõunal otsitakse vastust küsimusele, miks Viljandimaa palgad on nii madalad.
Ajalehe "Sakala" ja Euroopa Parlamendi korraldataval arvamusliidrite lõunal otsitakse vastust küsimusele, miks Viljandimaa palgad on nii madalad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti tööandjate keskliidu palgauuringu projektijuht ja kaugtöö eestkõneleja Kadri Seeder jagas arvamusliidrite lõunal oma kogemusi kaugtöö tegemisega ning nentis, et need on kesisemad, kui arvata võiks.

Seeder märkis, et kuigi Eestist räägitakse kui IT-riigist, pole kiire ja stabiilne internetiühendus maapiirkonnas sugugi iseenesestmõistetav võimalus.

Kui Kadri Seedrilt küsiti, kas me tegeleme enesepettusega, kui öeldakse, et tänapäeval pole inimestevaheline kaugus töö tegemisel takistuseks, vastas ta: "Seda räägivad tallinlased."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles