Kultuuriakadeemia jätab infohariduse osakonnaga hüvasti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia jääb infohariduse õppijate Tartusse kolimisega uuest õppeaastast 316 tudengi võrra vaesemaks.
Kultuuriakadeemia jääb infohariduse õppijate Tartusse kolimisega uuest õppeaastast 316 tudengi võrra vaesemaks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile tuli Tartu ülikoolilt kinnitus, et Viljandi kultuuriakadeemia infohariduse osakond kolib juba järgmiseks õppeaastaks Tartusse.

Kultuuriakadeemia õppedirektori Harry Illaku hinnangul jääb kool 316 tudengi võrra vaesemaks. Ülikoolilinna lähevad ka üheksa õppejõu ja kaks tugistruktuuri töötaja ametikohta. Raamatukogust kolitakse minema õppekirjandus ja osakonnas juba kaitstud lõputööd. Vastu ei saa kultuuriakadeemia midagi. «Siin ei toimu kaubavahetust vorst vorsti vastu,» sõnas Illak.

Tema ütlemist mööda ei tähenda ametikohtade kadumine akadeemiale sugugi suuri personalimuudatusi. See, kes peab töökohta vahetama, selgub läbirääkimiste teel. Nii mõnigi inimene on seni Tartust siia käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles