Tuleviku võidumarss jätkus suure skooriga

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku esindusmeeskond (kollastes särkides) mängis möödunud pühapäeval koduväljakul üle Kiviõli Irbise.
Tuleviku esindusmeeskond (kollastes särkides) mängis möödunud pühapäeval koduväljakul üle Kiviõli Irbise. Foto: Janica Sepp

Sel hooajal vaid võite tunnistanud Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kirjutas pühapäeval tabelisse järjekordsed kolm punkti, kui oli koduväljakul 5:1 alistanud Kiviõli Irbise.

Juba kuuendat hooaega esiliigas pallivast ja paaril varasemal aastal koguni meistriliiga uksele koputanud Kiviõli võistkonnast ei olnud eelmised kolm hooaega teises liigas mänginud Tulevikule mõneti üllatuslikult õiget vastast juba avaminutitest peale.

Külaliste mängupilt ja väljavaated muutusid veelgi hädisemaks kohtumise üheksandal minutil, kui Deniss Suvorikov pöördus väidetavalt tema vastu tehtud vea vilistamist nõudes liiga lugupidamatult kohtunik Tomi Rahula poole ning too saatis isehakanud ohvri duši alla rahunema ja jättis Kiviõli poisid väljakule kümnekesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles