Kaitseminister Jaak Aaviksoo on täna Viljandimaal

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseminister teeb täna Viljandimaal ringkäigu.
Kaitseminister teeb täna Viljandimaal ringkäigu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaitseminister teeb täna Viljandimaal ringkäigu, mille käigus annab ta koolitunni Võhma gümnaasiumis ning kohtub õhtul kõigi soovijatega.


Ennelõunal külastab kaitseminister Võhma kooli, kus kõneleb õpilastele riigikaitsest. Pärast seda kohtub Aaviksoo Viljandi maavanema kohusetäitja Tõnis Kortsu, Viljandi linnapea Kalle Jentsi ja Viljandimaa omavalitsuste liidu esimehe Andres Rõigasega. Seejärel saab ta kokku Viljandimaa mittetulundusühingute juhtide ning puuetega inimeste organisatsioonide esindajatega.

Kell 17.30 peab kaitseminister Viljandi maavalitsuse saalis loengu «Riigikaitse ja esmane iseseisev kaitsevõime». Seda loengut võivad kuulata kõik soovijad ning hiljem saab ministrile ka küsimusi esitada.

Kaitseministri maakonnavisiidi eesmärk on propageerida riigikaitseõpetust ning anda huvilistele teadmisi riigi esmasest julgeolekupoliitikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles