Teatripäeval tunnustati Abja noorte näitlemist

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumi teatristuudio (fotol) pälvis maakonna koolide teatripäeval parima trupi tiitli oma etendusega «Metsarahvas», kuid grand prix’ võitis Abja noorte «Nullpunkt», mis sõidab maakonda esindama üle-eestilisele kooliteatrite festivalile.
Viljandi gümnaasiumi teatristuudio (fotol) pälvis maakonna koolide teatripäeval parima trupi tiitli oma etendusega «Metsarahvas», kuid grand prix’ võitis Abja noorte «Nullpunkt», mis sõidab maakonda esindama üle-eestilisele kooliteatrite festivalile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rahvusvahelisel teatripäeval, kui Pärnus jagati mulluse loomingu eest auhindu suurele teatrirahvale, selgitasid Viljandimaa õpilaste trupid Karksi-Nuia kultuurikeskuses koolide teatripäeval välja, kes on nende hulgast parim.

Lavale toodi seitse kesk- ja gümnaasiumiastme etendust. Grand prix läks Abja gümnaasiumi omaloomingulisele lavastusele, mis põhineb Margus Karu raamatul «Nullpunkt». Triinu Menningu juhendatavad Abja noored lähevad nüüd Viljandimaa parimatena edasi gümnaasiumiastme kooliteatrite riigifestivalile, mis on aprillikuus Jõgeval.

Tore üllatus Abjast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles