Viljandist leiab igaüks endale sobiliku inva- või inkotoote

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Egero invaabivahendite pood kolis juhataja Mati Rohtlaane sõnul haiglast kesklinna, et olla klientidele lähemal.
Osaühingu Egero invaabivahendite pood kolis juhataja Mati Rohtlaane sõnul haiglast kesklinna, et olla klientidele lähemal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kesklinnas on kolm ettevõtet, kes müüvad invaabivahendeid: üks neist on spetsialiseerunud uriinipidamatuse puhul vajalikele ehk inkotoodetele, teistest on võimalik osta ka näiteks ratastoole, rulaatoreid ja haigevoodeid.

Viljandi uusim invaabivahendite pood, mis kuulub osaühingule Egero ja asub Tallinna tänav 3-a, avas uksed 1. märtsil. Tegelikult on see pood tegutsenud küll juba 2011. aasta lõpust, kuid seni Viljandi haigla neljandal korrusel.

Kesklinna kolimine võeti ette suuresti klientide mugavuse pärast. «Inimesed, kel on invatooteid vaja, ei hakka kesklinnast haiglasse sõitma, sest see nõuab palju aega ja vaeva,» ütles poe juhataja Mati Rohtlaan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles