Paala järve ääres sadas rekordeid

, spordiklubi Joosu juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel laste ümber Paala järve jooksul oli esimest korda ürituse 25-aastases ajaloos osalejaid rohkem kui pool tuhat.
Tänavusel laste ümber Paala järve jooksul oli esimest korda ürituse 25-aastases ajaloos osalejaid rohkem kui pool tuhat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval teoks saanud 51. ümber Paala järve jooks kujunes kõigi aegade osavõtjaterohkeimaks: selle lõpetas 502 last, nende hulgas 134 tillujooksul osalenut.


Rajarekordid jäid tuulise ja vihmase ilma tõttu siiski püsima. Selle purustamisele jõudis kõige lähemale Tartu poiss Sven Erik Kippasto.



Alates kuueaastastest tulid võitjaks Jaanika Roosimägi ja Mihkel Lõpp, Liis Grete Atonen ja Karl Rudolf Org, Laura Laagus ja Robin Ruus, Marit Tõnisson ja Kevin Saar, Kerstin Soolo ja Vahur Mäe, Merili Sammel ja Sven Erik Kippasto ning Šerelin Zverev ja Kevin Raja.



51. laste ümber Paala järve jooksu protokoll ilmub
neljapäevases «Sakala» paberväljaandes.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles