Rahvaliidu noored kutsuvad üles mänguasju annetama

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu Viljandimaa noored koguvad abi vajavatele lastele mänguasju.
Rahvaliidu Viljandimaa noored koguvad abi vajavatele lastele mänguasju. Foto: Arvet Mägi ("Virumaa Teataja")

Mittetulundusühingu Rahvaliidu Noored Viljandimaa piirkond algatas heategevusliku aktsiooni "Iga laps vajab mänguasju", mille käigus kogutakse abi vajavatele lastele mänguasju, raamatuid ja teisi arenguks vajalikke esemeid.


"Paljudes kodudes jäävad korralikud mänguasjad tihti seisma, kuid need perekonnad saavad aidata ja teha suurt rõõmu neile, kel pole võimalust mänguasju osta," rääkis Viljandi linnavalitsuse sotsiaalameti juhataja Helmen Kütt. Ta ärgitas viljandimaalasi aktsiooniga ühinema, sest see on üks võimalus rasket aega rõõmuküllasemaks muuta.

Rahvaliidu Noorte esimees Monika Kuzmina rõhutas, et tema juhitava organisatsiooni liikmed on Viljandis juba aastaid heategevuslikke üritusi korraldanud. "Tore on tõdeda, et ajal, mil paljudel on muresid ning raskusi toimetulekuga, suudavad ja soovivad noored inimesed jätkata heategevuslikku suunda. Abivajaja aitamine on just see, mis inimeste südamed solidaarsusele ja üksteisemõistmisele avab," rääkis ta.

Käimasoleva aktsiooni käigus kogutud annetused toimetatakse koostöös sotsiaalametiga Viljandi laste turvakodusse, Päikesekillu perekeskusesse ja raskustes peredesse.

Korraldajad paluvad mänguasjad alates 11. maist tuua Rahvaliidu Viljandi büroosse Tallinna tänav 3 (esmaspäevast reedeni kella 10-18 ning laupäeviti kella 10-14). Kogumine kestab 29. maini.
Täiendavat infot on võimalik saada projekti "Iga laps vajab mänguasju" juhilt Krista Kangurilt telefonilt 5592 2719 või e-postiaadressil krista@rahvaliit.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles