TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maadlus. Põltsamaal peetud Eesti laste vabamaadluse karikavõistlustel teenisid Viljandimaa poistest esikoha Keiro Asu, Max Hristjuk ja Dominik Sadam.

Tartumaal Lähtes korraldatud Eesti õpilaste Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel pälvis Kevin Ervald hõbe- ja Kevin Aas pronksmedali.

Suusatamine. Noorte murdmaasuusatamise võistlussarja kokkuvõttes saavutas Seila Peek klassis N-18 ja Karel Toss klassis M-20 esikoha, Hanna-Brita Kaasik tuli klassis N-14 teiseks ning Oliver Pikkor pälvis klassis M-13, Rebeca-Lotta Aasmäe klassis N-13 ja Joosep Tammemäe klassis M-23 kolmanda koha.

Ratsasport. Takistussõitja Gunnar Klettenberg lõpetas Kesk-Euroopa liiga karikavõistlused üldpingereas neljandana. Nädalavahetusel Poolas peetud finaalvõistlusel pääses Saarepeedi valla sportlane küll ümberhüpetele, ent mitte paremate sekka.

Saalihoki. Viljandi Metalli meeskond alistas Eesti meistrivõistluste veerandfinaalis 3:2 põhiturniiri teisena lõpetanud Bändidos/Floorball.ee ning tagas endale pääsu poolfinaali.

Lauatennis. Laupäeval peetud Suure-Jaani karikasarja viienda osavõistluse kolm edukamat olid Pärnumaa mängijad Anti Luigemaa, Urmas King ja Kuido Põder.

Pühapäeval asetleidnud Võhma karikasarja neljanda etapi võitis Julia Kirpu Sören Rothbergi ja Voldemar Tusise ees.

Võrkpall. Viljandimaa meistrivõistlustel tagas Pärsti meeskond endale poolfinaali pääsu, kui võitis reedel teises veerandfinaalmängus 3:0 võistkonda Sanok.

Meeskond Veteranid alistas pühapäeval esimeses veerandfinaalkohtumises 3:1 Tarvastu.

Pühapäeval Tarvastu gümnaasiumis peetud maakonna naiste meistrivõistluste esimeses poolfinaalkohtumises oli Tarvastu 3:1 üle Suure-Jaanist.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval Viljandimaa meeste meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiste tulemustega: Hansa Ilutulestikud ja Paistu — 89:91, BC Männimäe Külalistemaja ja AP Mets — 59:81, Karksi vald ja Anttila — 72:77, Tõrva ja Abja — 68:58, AP Mets ja Spordikool — 104:36, Hansa Ilutulestikud ja Tõrva — 87:84, Abja ja Kärstna —  52:84 ning Kärstna ja Tõrva — 20:0.

Käsipall. Viljandi spordikooli 2000. aastal ja hiljem sündinud noormeeste ehk D-klassi võistkond lõpetas Viimsis mängitud Eesti noorte meistrivõistluste esimese ringi kolmanda kohaga.

Jäähoki. Viljandi hokiklubi meeskond teenis eelmisel kolmapäeval koduväljakul Lõuna liigas suure, 8:0 võidu MC Äksi 39 üle. Eile õhtul kohtusid viljandlased sealsamas Tartu Condoriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles