«Sakala» ootab lugejaid teisel aadressil

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sakala»
«Sakala» Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates selle nädala algusest on «Sakala» lood kättesaadavad veebiaadressil sakala.ajaleht.ee ning Sakala+ keskkonda uusi lugusid juurde ei tule.

Muudatuse eesmärk on, et lugeja saaks kõik lood hõlpsalt ühest kohast kätte ja pääseks neid mugavalt lugema nii arvutis, tahvelarvutis kui nutitelefonis. Kõik paber-«Sakalas» ilmuvad lood on aadressil sakala.ajaleht.ee rubriigi «Paberleht» all kättesaadavad juba südaööst.
Kahenädalase tutvumisperioodi jooksul on kõik meie lood digilehes vabalt loetavad ja tähistatud avatud tabaluku märgiga. Pärast tutvumisaja lõppu saab enamik «Sakala» artiklitest külge suletud tabaluku ja need hakkavad olema kättesaadavad vaid tellijatele. Siis tekib sakala.ajaleht.ee küljele ka sisselogimisaken, mida praegu pole.
Toimetus loodab, et Sakala+ kasutajad võtavad muudatuse hästi vastu ja leiavad meie lood ja pildid uuest digilehest kiiresti üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles