Käsipallurid võõrustavad täna meistriliiga liidrit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi käsipallimeeskond võõrustab täna kell 19 koduses spordihoone saalis Eesti meistrivõistluste liidrit Põlva Servitit. See on tänavuse meistriliiga hooaja 18. voor, mille järel lõpeb põhiturniiri kolmas ring.

Turniiritabeli liider Serviti edestab lähimat jälitajat HC Kehrat seitsme punktiga ning Viljandi on turvaliselt kolmandal kohal.

Viljandi peatreeneri Marko Koksi sõnul ei tähenda see seda, et mängu nüüd kergemalt võetakse. «Väga palju küll kaalul pole ja tabeliseisu see kohtumine ei muuda, kuid sellegipoolest tahame Servitile kõva lahingu anda,» lausus Koks. «Oleme tänavu Servitile saanud vastu küll. Teises ringis suutsime 50 minutit seisu tasakaalus hoida, ent lõpus väsisime ja vahe kärises suureks,» meenutas ta.

Serviti juhendaja Kalmer Musting häälestab oma hoolealused võidule. «Me ei saa mängu kergelt võtta, sest peame põhiturniiri üldesikoha kindlustamiseks veel mõned punktid korjama,» rehkendas ta. «Numbriliselt oleme tänavu Viljandist küll kindlalt jagu saanud, ent nad osutavad kõigile sitket vastupanu, eriti kodus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles