Kaur Kuslap pälvis perspektiivikatele sportlastele mõeldud stipendiumi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kuslap
Kaur Kuslap Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Eesti olümpiakomitee (EOK) tutvustas eile järelkasvuprojekti «Märka järgnevat põlvkonda», mille stipendiaatide sekka valiti ka viljandlasest sõudja Kaur Kuslap.

Järelkasvuprojekti ellukutsuja, olümpiakomitee president Neinar Seli ütles, et stipendiaate said üles seada kõik EOK-i liikmeks olevad spordialaliidud. «Rõõm on tõdeda, et huvi uue initsiatiivi vastu oli suur ning projektiga liitusid olümpiaalad, mitteolümpiaalad ja võistkonnaalad,» lausus Seli.

Hiljuti valitud olümpiakomitee presidendi sõnul kuuluvad järelkasvu meeskonda tänavu noored, kes on sündinud aastatel 1990–1993, kes on näidanud häid tulemusi rahvusvahelisel areenil ning kellele Eesti sport võib ka tulevikus loota.

Projekti eelarve on tänavu 50 000 eurot, sellest suveolümpiamängude aladele on mõeldud 16 000 eurot ehk kaheksa võrdset stipendiumi. Kaur Kuslap kuulub täna esitletud meeskonda koos oma pärnulasest kahepaadikaaslase Sten-Erik Andresoniga, sõudjad pälvisid 2000-eurose stipendiumi kahasse.

Taliolümpiamängude alade, mitteolümpiaalade ning pallimängude stipendiaadid kinnitab EOK-i täitevkomitee kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles