Viljandi mängis Kehra vastu eduseisu maha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC pidi kolmapäeval Eesti käsipalli meistrivõistlustel võõral väljakul alla vanduma tiitlikaitsjale HC Kehra / Daisy.


Kohtumist hästi alustanud viljandlased võitsid kuue väravaga avapoolaja, paraku muutus aga külaliste 17:11 eduseis teise poolaja lõpuks viieväravaliseks 28:23 kaotuseks.

Võõrustajate poolelt olid kuue väravaga kohtumise resultatiivseimad Jorma Käsper ja Sten Toomla ning külalistelt said seitse tabamust kirja Kristo Voika ja Robert Lõpp.

Viljandi meeskond jätkab meistrivõistlusi Põlva Serviti ja HC Kehra järel kolmandal positsioonil. HC Kehra / Daisy on tabelisse kogunud 27, liider Serviti 34 ning Viljandi HC 22 punkti. 17 punktiga hoiab turniiritabelis neljandat kohta HC Viimsi / Tööriistamarket, Värska Originaalil ja Arukülal on kaheksa ning Tapa meeskonnal neli punkti.

Viljandi HC järgmine meistriliiga kohtumine leiab aset eeloleval kolmapäeval Viljandi spordihoones, kui põhiturniiri kolmanda ringi viimases voorus on tema vastane Põlva Serviti. Mäng algab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles