«Sakala» püüab preemiat kahes kategoorias

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sakala»
«Sakala» Foto: Elmo Riig / Sakala

Maakonnalehtede eelmise aasta paremate kirjutiste hulka mahtus kaks «Sakala» peatoimetaja Hans Väre artiklit ning üks kultuuritoimetaja Margus Haava arvamuslugu.

Eesti ajalehtede liidu žürii valis maakonnalehtedes ilmunud artiklitest kolmes kategoorias välja kolm nominenti. Võitjad selguvad 1. märtsil.
Uudise kategooria nominent on Hans Väre 7. septembril «Sakalas» ilmunud uudis «Soomaa jäi NATO hävitajate harjutusalasse».
Arvamusloo kategoorias on «Sakala» esindatud kahe nominendidega. Kolme parema sekka jõudsid Margus Haava arvamuslugu «See kallis maaelu ehk Libahundi jäljed tolmus» ning Hans Väre artikkel «Edasikaebus omakohtusse».
«Sakala» ajakirjanik jõudis kolme parema hulka ka noore ajakirjaniku kategoorias, mille nominendid selgusid nädal tagasi. Noore ajakirjaniku preemiale, mida annavad välja
Tartu Ülikooli ajakirjanduse eriala 1984. aasta vilistlased, kandideerib «Sakala» arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe mullu 2. märtsil ilmunud looga «Bussijuht pani raha oma taskusse.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles