Tervisenõukogu otsib aasta terviseedendajat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Paap
Elo Paap Foto: Elmo Riig / Sakala

Seitsmendat korda kuulutab Viljandimaa tervisenõukogu välja Viljandimaa aasta terviseedendaja konkursi. Kandidaatide kohta saab ettepanekuid teha 20. märtsini.


«Aasta terviseedendaja nimetus koos auhinnaga antakse tunnustusena üksikisikule, asutusele või organisatsioonile, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju terviseedendamise valdkonnas on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning mõjutanud oluliselt selle valdkonna arengut Viljandimaal,» selgitas auhinna algataja, Viljandi maavalitsuse terviseedenduse peaspetsialist Elo Paap.

«Märgakem ja tunnustagem siis neid, kes on terviseedendamiseks maakonnas oma aega ja energiat pühendanud!» kutsus Elo Paap kõiki üles kandidaate esitama.

Terviseedendaja auhinna kandidaadi võib esitada iga maakonnas elav üksikisik ning iga maakonnas tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing. Auhinna statuut ja ettepaneku vorm on kättesaadavad internetist Viljandimaa tervisetoa koduleheküljel aadressil www.viljandimaa.ee/tervis.

Vormikohane kirjalik ettepanek koos põhjendustega tuleb 20. märtsiks saata kinnises ümbrikus märgusõnaga «Edendaja» maavalitsuse tervisetuppa aadressil Viljandi maavalitsus, Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi või e-postiaadressil tervisetuba@viljandimaa.ee. Taotluse e-vormi on võimalik täita ka otse tervisetoa kodulehe kaudu.

Viljandimaa tervisenõukogu väljaantava auhinna suuruse kinnitab maavanema nõuandev tervisenõukogu igal aastal aastaeelarve vastuvõtmisel. Auhind antakse kätte 9. aprillil Viljandimaa tervisefoorumil, millega tähistatakse ühtlasi ülemaailmset tervisepäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles