TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jäähoki. Viljandi hokiklubi pidi reedel koduväljakul Lõuna liiga kohtumises vastu võtma 1:6 kaotuse meeskonnalt Jõgeva Jõud.

Pärnu jääfestivalil laupäeval saavutas Viljandi HK meeskond teise koha, jäädes kuue võistkonna osavõtul peetud turniiri finaalis karistusvisete järel alla Jõhvi Everestile.

Võrkpall. Naiskond Viljandi Metall alustas Eesti meistrivõistlusi kahe 3:0 võiduga. Reedel alistasid viljandlannad Tallinnas Tallinna Ülikooli ja laupäeval Viljandis TÜ/Eedeni.

Eelmisel nädalal Viljandimaa naiste meistrivõistlustel peetud kohtumistes alistas Abja/Halliste 3:0 Tarvastu ning Suure-Jaani oli sama tulemusega üle Saarepeedist.

Meeste maakonna turniiril oli Suure-Jaani 3:2 parem Veteranidest ja 3:0 Tarvastust ning Pärsti teenis 3:2 võidu Cheersi üle.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval maakonna turniiril asetleidnud kohtumised andsid järgmised tulemused: Hansa Ilutulestikud ja Votex.ee / Kord Nädalas — 103:79, Mõisaküla ja Pärsti — 102:59, AP Mets ja Anttila — 84:58, Kultuuriakadeemia ja Abja — 89:56 ning Mõisaküla ja Kärstna — 68:55.

Saalihoki. Viljandi Metalli meeskond alistas pühapäeval Eesti meistrivõistluste esiliiga põhiturniiri viimases mängus 6:5 meeskonna Maitim ning jätkab veerandfinaalis.

Kergejõustik. Eesti sisemeistrivõistlustel teenis Kristo Galeta kuulitõukes ja Rauno Künnapuu 400 meetri jooksus hõbemedali.

Autosport. Kristo Subi ja Teele Sepp lõpetasid Eesti autoralli meistrivõistluste esimese etapina sõidetud Võrumaa talveralli N3 rühmas teise ja absoluutarvestuses 20. kohaga.

Andrus Karu oli Kuremaa jäärajasõidul klassis 2WD-ERK kolmas.

Käsipall. Viljandi spordikooli 2000. aastal sündinud noormeeste esindus lõpetas Põlva karikaturniiri neljanda kohaga.

Jalgpall. Viljandi Tulevik alistas pühapäeval Tallinnas peetud kontrollkohtumises 3:0 Tallinna FC Flora kolmanda koosseisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles