Määrdemeistritel on aasta kiireim päev

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ootas Velomoto kaupluses määrimist 53 suusapaari. Kristjan Kivistik (esiplaanil) ja Roman Burov loodavad töö lõpetada täna kella 21 ajal.
Eile ootas Velomoto kaupluses määrimist 53 suusapaari. Kristjan Kivistik (esiplaanil) ja Roman Burov loodavad töö lõpetada täna kella 21 ajal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kahe Viljandi spordipoe määrdemeistrid olid juba eile tööga nii ülekoormatud, et Tartu maratonile minejate suuski nad täna enam vastu ei võta. Kahes poes on veel võimalik jutule pääseda.

«Laupäeval me enam suuski vastu ei võta,» kinnitas eile Valuoja kaldal asuvas Velomoto kaupluses askeldanud määrdemeister Kristjan Kivistik. Selles poes valmistab homseks maratoniks suuski ette kaks meest ning parimal juhul lõpetavad nad töö täna alles kella üheksa ajal õhtul. Kivistiku hinnangul jõuavad nad homseks valmis üle poo­lesaja suusapaari. Ühe paari määrimisele kulub kuni tund aega.

Teine kauplus, kus tööd oli juba eile maksimumi piiril, on Hawaii Express. Viljandi kaupluse juhataja Artur Makku ei öelnud eile küll kindla sõnaga, et ühtki uut suusapaari täna vastu ei võeta, kuid andis mõista, et töö maht hakkab jõudma määrdemeistri võimete piirini. Et Hawaii Express asub suures kaubanduskeskuses, ei saa poodi ka tavapärasest kauem lahti hoida ning hiljemalt kella viieks peavad kõik suusad olema määritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles