Kiirrongide vagunid naasid rööbastele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise aasta detsembris saatis Edelaraudtee Viljandi kiirrongide esimese klassi vagunid korralisse remonti ning Tallinna—Viljandi liinil sõitsid läinud esmaspäevani vaid tavaklassi vagunid.

Edelaraudtee kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul on valmistajatehas määranud kindlaks kilometraaži, mille läbimise järel tuleb vagunid saata korralisse hooldusse. «Tegu on ennetavat laadi tehniliste töödega, mis on vajalikud ohutu liikluse tagamiseks raudteel,» ütles Gorstov.

Tema jutu järgi korrigeeriti rataste profiili, kontrolliti elektrijuhtmestiku isolatsiooni ning käidi üle tähtsad sõlmed: alusvankrid, pidurisüsteemid, rattapaarid ja automaatsidurid. «Kõike seda tehti ka Viljandi esimese klassi vagunitega.»

Edelaraudtee välja saadetud pressiteates seisab, et 4. veebruarist on üks vagunitest taas Viljandi rongi koosseisus, ent teine suunati ajutiselt Tallinna—Tartu liinile, millel sõitvate kiirrongide esimese klassi vagunid järgmise korralise remondi läbivad.

Teine esimese klassi vagun naaseb Edelaraudtee andmetel Viljandi liinile mai lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles