TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergejõustik. Viljandi Sakala seltsi meeskond lõpetas pühapäeval Tallinnas peetud Eesti klubide karikavõistlused neljanda kohaga.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval maakonna turniiril peetud kohtumised lõppesid järgmiselt: Abja ja Pärsti — 63:76, Kärstna ja BC Männimäe Külalistemaja — 54:81, Paistu ja Karksi vald — 82:96, Mõisaküla ja Hansa Ilutulestikud — 74:78, Mõisaküla ja Anttila — 76:64, Tõrva ja Votex.ee / Kord Nädalas — 65:67, Karksi vald ja Abja — 73:40 ning Hansa Ilutulestikud ja BC Männimäe Külalistemaja — 47:62.

Võrkpall. Eelmisel nädalal peetud ainsas maakonna naiste meistrivõistluste kohtumises oli Pärsti 3:0 üle Abja/Halliste esindusest. Meeskondade mõõduvõtul oli kaks kohtumist: Sanok teenis 3:0 võidu Veteranide üle ning jäi 0:3 alla Tarvastule.

Käsipall. Viljandi spordikooli C-klassi meeskond hoiab pärast Eesti meistrivõistluste esimest etappi kolmandat positsiooni.

Viljandi spordikooli esiliiga meeskond teenis reedel kodusaalis 30:26 võidu Viimsi teise koosseisu üle.

Suusatamine. Pühapäeval Holstre-Pollis peetud Eesti veteranide meistrivõistlustel teenisid Viljandimaa esindajatest omas võistlusklassis esikoha Eve Tammemäe, Lilian Estorn, Urve Bergman, Elvi Maurer ja Arne Sammel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles