Infopäeval saab selgitust eelseisvatest muudatustest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

7. märtsil tuleb Viljandi maavalitsuses Viljandis kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) infopäev, millel Kodanikuühiskonna Sihtkapitali esindaja Saima Mänd tutvustab programmi ja selles tehtud muudatusi.


Tasuta infopäev kestab neljapäeval, 7. märtsil kella 11—15 Viljandi maavalitsuse  õppesaalis (Vabaduse plats 6).

«Kõigil kohaliku omaalgatuse programmist toetust taotleda soovijatel soovitan infopäeval kindlasti osaleda, sest programm on tänavu põhjalikult muutunud,» toonitas KOP-i maakondliku komisjoni esimees, Viljandi maavalitsuse majandusarengu peaspetsialist Jane Lumiste.

«Kui varem haldas regionaalministri haldusalasse kuuluvat kohaliku omaalgatuse programmi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, siis 2013. aastast haldab seda sihtasutus Kodanikuühiskonna Sihtkapital,» selgitas ta.

Praegu täpsustatakse programmi eesmärke ja rahastatavaid tegevusi ja taotlusvoorude tingimusi ning koostatakse uusi taotlusvorme. KOP-i käesoleva aasta toetuse andmise tingimused ja taotlusvormid avalikustatakse hiljemalt 26. veebruaril. «Infopäev ongi mõeldud programmi uute tingimuste ja taotlusvormide tutvustamiseks,» sõnas Jane Lumiste.

Eelmisel aastal esitati Viljandimaal KOP-ist toetuse saamiseks 163 taotlust, millest rahuldati 102 kogusummas üle 75 000 euro.

Enamasti küsitakse KOP-ist toetust mitmesuguste ürituste korraldamiseks, traditsiooniliste rahvuslike tähtpäevade tähistamiseks ning kogukonnale vajalike vahendite soetamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles