Filmitegijad võistlevad kevadel Tallinnas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti 48. harrastusfilmide festival kutsub osalema kõiki amatööride ühendusi ja omaette tegutsevaid autoreid mittekommertslike videofilmidega, mida pole näidatud eelnevatel harrastusfilmide festivalidel. Teistel Eestis asetleidnud festivalidel osalemine takistuseks ei ole. Film ei tohi kesta üle poole tunni.

Paremad pääsevad festivali lõppvooru, mis leiab aset 20. aprillil Tallinnas Balti filmi- ja meediakooli saalis. Kui autorid on nõus, pannakse paremad filmid pärast festivali üles videokeskkonda YouTube. Paremaid filme autasustatakse mitmes kategoorias, välja pannakse ka eri- ja rändauhindu. Võistlusfilme oodatakse 12. märtsini.

23. veebruaril korraldab Eesti filmiamatööride liit Tallinnas filmide analüüsi päeva. Filme analüüsib režissöör-operaator Arvo Vilu. Päeva eesmärk on anda amatööridest autoritele enne festivali võimalus saada oma filmi viimistlemisel konsultatsiooni. Osalemine filmide analüüsi päeval on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles