Talvine motokrossihooaeg algab Holstre-Nõmmel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleval laupäeval tuleb Holstre-Nõmmel motokross «Mulgi talv». Viimati peeti Viljandimaal talvine krossivõistlus tunamullu sealsamas.
Eeloleval laupäeval tuleb Holstre-Nõmmel motokross «Mulgi talv». Viimati peeti Viljandimaal talvine krossivõistlus tunamullu sealsamas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval lähevad Holstre-Nõmmel jagamisele aasta esimesed Eesti motokrossi meistrivõistluste punktid, kui teoks saab «Mulgi talv 2013».

Viljandi motoklubi Holstre-Nõmme rada on võistluse juhi Benno Auspere kinnitusel suurepärases seisus ning hooaja esimesele talikrossile on oodata sadakonda osalejat.

«Kavas on kuus võistlusstarti ning osa masinaklassidest lähetatakse nendes rajale koos,» rääkis ta.

Ehkki maailma ja Euroopa motokrossisarjades osalema valmistuvaid eestlasi Holstre-Nõmmele tõenäoliselt oodata pole, lubavad korraldajad põnevaid võiduajamisi, sest enamik kodusel motokrossi karussellil tiirlevaid sõitjaid peaks rajale tulema.

Benno Auspere ütlemist mööda on Holstre-Nõmmel pealtvaatajatele mõeldes puhastatud autoparklad ning organiseeritud toitlustamine. «Publik saab võistlusi jälgida tasuta,» rõhutas ta.

«Mulgi talve» ajasõidud algavad kell 9.30 ja esimene võistlusstart antakse kell 11.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles