Elion pakub klientidele hüvituseks tasuta teenuseid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elion võimaldab äsjase sideteenuse rikke hüvitamiseks oma klientidele tasuta kordussaateid ja muid teenuseid.

Ettevõtte pressiesindaja Ingrid Piirsalu ütles, et kõik nuti-TV kasutajad saavad jaanuarikuu lõpuni kasutada kordus-TV-d tasuta. See võimaldab näha kuni kaheksa päeva tagasi eetris olnud suurima vaadatavusega telekanalite ETV, Kanal 2 ja TV3 kodumaist sisu — uudiseid, saateid ja sarju.

Kõnealuse teenuse kasutamiseks peab klient kordus-TV tellima kuni jaanuari lõpuni tavapäraste tellimiskanalite vahendusel. Sel ajal kordus-TV tellinutel läheb teenus 1. veebruarist automaatselt kinni. Kui klient soovib jääda kordus-TV-d kasutama, tuleb see 1. veebruarist uuesti tellida.

«Lisaks oleme otsustanud pakkuda nuti-TV klientidele tasuta vaatamiseks videolaenutuse filme,» teatas Piirsalu. Kaheksa tasuta filmi tulevad videolaenutusse eraldi kodukino kataloogi «Filmid 0 euroga». Seal kaustas olevaid filme saab samuti jaanuari lõpuni tasuta vaadata.

Neile äriklientidele, kes kasutavad äri e-posti ja veebimajutust, pakub Elion teenust jaanuari jooksul 50-protsendilise soodustusega.

Teisipäeva õhtul kell kuus sai alguse ulatuslik rike, mis puudutas Elioni nuti-TV, hot.ee, äri e-posti ja veebimajutuse teenuseid. Muu hulgas ei töötanud Estonian Airi koduleht ja häiritud oli veebipõhine lennule registreerimine.

Rike oli seotud keskse andmesalvestusseadmega, mille tarkvaraprobleem kõrvaldati eilseks.

Nuti-TV teenus taastus eile hommikul kell kaheksa. Nuti-TV kasutamiseks on vaja teha digiboksile taaskäivitus. Hot.ee teenuse, äri e-posti kirjade saatmise ja veebimajanduse lubas Elion täiesti korda teha eilse päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles