Viljandi otsib logo

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavalitsus on kuulutanud välja ideevõistluse, et leida märk Viljandi 730. aastapäevaks.

Linnavalitsuse disaineri Malle Londoni sõnul peaks logo tekitama positiivseid seoseid ning ühendama tänavusi kultuurisündmusi ja linna aastapäeva. «Märk peaks nii viljandlastele kui külalistele sümboliseerima Viljandit kui omanäolise ajalooga tegusat linna,» ütles London.

«Viljandi 730» konkursi tingimused näevad ette, et logol peab olema sõna «Viljandi» ning numbrikombinatsioon 730, seda peab saama kasutada nii värvilise kui mustvalgena ning nii trükistel, tekstiilil kui digitaalsel kujul. Ühtlasi peab logo olema arusaadav ja loetav ka vähendatud kujul.

Linnavalitsuse teate kohaselt oodatakse võistlusel osalema eelkõige professionaalseid kunstnikke. Ideekavandeid võib saata 30. jaanuari keskpäevani. Esitatud kavandeid hindab linnavalitsuse moodustatud komisjon, tulemused avalikustatakse 1. veebruaril Viljandi kodulehel.

Auhinnafond on 730 eurot ja välja antakse kuni kolm auhinda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles