Rannar Raba sai teise «Muusa»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval «Sakala» peatoimetajalt Hans Värelt auhinna vastu võtnud Rannar Raba sai keraamik Ene Tapferi loodud «Muusat» suudelda juba teist korda.
Laupäeval «Sakala» peatoimetajalt Hans Värelt auhinna vastu võtnud Rannar Raba sai keraamik Ene Tapferi loodud «Muusat» suudelda juba teist korda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vanemtoimetaja Rannar Raba on esimene «Sakala» ajakirjanik, kes on pälvinud aasta töötaja tiitli ja sellega kaasneva «Muusa» kuju kaks korda. Esimest korda sai ta selle 2002. aastal.

Rannar, kes tegutses vahepeal teistel jahimaadel, on «Sakalas» tagasi olnud veidi rohkem kui aasta, kuid tõestanud selle aja jooksul, et pole pausiga oma oskustest midagi kaotanud.

«Tal on selgesti äratuntav stiil, ta on üks neist, kes saaksid hakkama mis tahes teemaga, ta on laia silmaringiga, terane ja arukas,» iseloomustasid kolleegid Rannarit. «Viljandi läheb Rannarile väga korda ning tundub, et tema läheb ka viljandlastele korda.»

Koos Rannar Rabaga mahtusid esikolmikusse toimetaja Maarja Möldre ja arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles