TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suusatamine. Pühapäeval Mammastes peetud ETV-Swed­banki noorte võistlusel teenisid eraldistardist klassikalises tehnikas distantsidel esikoha Rebeca-Lotta Aasmäe ja Hanna-Brita Kaasik. Oma võistlusgrupis tuli teiseks Martin Nassar ning kolmandad olid Teesi Tuul ja Oliver Pikkor.

Maadlus. Laupäeval peetud Põlva spordikooli noorte auhinnaturniiril võitsid Viljandimaa vabamaadlejatest esikoha Aimars Alksnis ja Villem Jamnes.

Juudo. Viljandi klubi Taifu sportlane Aivar Russki saavutas laupäeval rahvusvahelisel turniiril «Elva Open» kaalus alla 60 kilo esikoha.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval Viljandimaa meistrivõistlustel peetud kaheksa kohtumist lõppesid järgmiselt: Mõisaküla ja Tõrva — 85:83, Votex.ee / Kord Nädalas ja Abja — 67:29, Hansa Ilutulestikud ja Anttila — 97:74, BC Männimäe Külalistemaja ja Paistu — 71:50, AP Mets ja Kärstna — 92:43, Hansa Ilutulestikud ja Abja — 117:34, Pärsti ja Paistu — 71:58, BC Männimäe Külalistemaja ja Mõisaküla — 69:61.

Laupäeval Sakala keskuses avatud noortetoa korraldusel teokssaanud turniiri «Öökoss vol 2» võitis meeskond Taavi Koit koosseisus Marti Stepanov, Ott Toomsalu, Ott Varik ja Hans Müllerson.

Jäähoki. Viljandi meeskond alistas laupäeval Viljandi jääväljakul peetud Eestimaa talimängude eelturniiril 13:0 Võrumaa meeskonna.

Käsipall. Laupäeval Viljandi spordihoones asetleidnud Eesti meistrivõistluste esiliigamängus saavutas Viljandi Spordikool 23:22 võidu Audentese SK võistkonna üle.

Lauatennis. Laupäeval Haapsalus mängitud Eesti kadettide võistkondlikel meistrivõistlustel lõpetas Suure-Jaani klubi esindus viienda kohaga, Viljandi spordikooli meeskond oli kaheksas.

Jalgpall. Pühapäeval Viljandi spordihoones mängitud saalijalgpalliturniiri «Tulevik Cup» võitis JK Tääksi meeskond. Teise koha pälvis Imavere ja kolmanda Tõrva võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles