Maavalitsus otsib tühjadele ruumidele üürnikku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogude ajal parteimajaks ehitatud hoones on viimasel paaril kümnendil tegutsenud peamiselt riigiametid, aga ka turismiinfokeskus ja mõned erafirmad.
Nõukogude ajal parteimajaks ehitatud hoones on viimasel paaril kümnendil tegutsenud peamiselt riigiametid, aga ka turismiinfokeskus ja mõned erafirmad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maavalitsus kuulutab välja avaliku kirjaliku enampakkumise Viljandis Vabaduse platsi äärses administratiivhoones paiknevate vabade bürooruumide üürileandmiseks.

Kuu teisel poolel lõppeval kirjalikul enampakkumisel otsitakse viieks aastaks üürnikku ametite majana tuntud hoone neljandal korrusel asuvale kolmele ruumile, mille kogupind on 90 ruutmeetrit. Neist kaks on 16-ruutmeetrised ja üks 58-ruutmeetrine.

Maavalitsuse juristi Martin Kulbi sõnul võivad huvilised teha pakkumise nii ühe, kahe kui kõigi kolme ruumi kasutuselevõtuks. Üüri suurus kujuneb enampakkumisel, kusjuures alghinnaks on määratud 1 euro ruutmeetri eest kuus. Lisaks peab tulevane üürnik tasuma kommunaalmaksed ning 1.15 euro suuruse hooldustasu iga ruutmeetri kohta.

Hinnapakkumised on oodatud kinnises ümbrikus 22. jaanuaril kella 10-ks maavalitsuse aadressil Vabaduse plats 2 või samas majas asuvasse kabinetti 206. Pakkumised avatakse samal päeval kell 10.05 maavalitsuse väikses saalis, kus neid hindab riigivarakomisjon.

Enampakkumise tagatisraha on üheksa eurot, mis tuleb koos viitenumbriga 3100054597 kanda rahandusministeeriumi kontole 10220034796011.

Täpsemat infot enampakkumise kohta jagab maavalitsuse halduse peaspetsialist Arvi Lohu. Samuti on temaga võimalik minna ruume vaatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles