Viljandi klubi kolmik kaitses meistritiitlit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsev Eesti naiste õhkpüstoliharjutuse meister Kairi Heinsoo lisas oma auhinnakappi tänavuse Eesti karika.
Valitsev Eesti naiste õhkpüstoliharjutuse meister Kairi Heinsoo lisas oma auhinnakappi tänavuse Eesti karika. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti õhkrelvadest laskmise võistkondlikke meistrivõistlusi tiitlikaitsjana alustanud Viljandi laskurklubi naiskond ei petnud selgi korral ootusi ning naasis Narvast võiduga. Individuaalsetel karikavõistlustel oli võidukas Kairi Heinsoo.

Läinud laupäeval Narvas peetud võistlustel selgitati võistkondlikult Eesti meistreid ning individuaalarvestuses jagati Eesti karikaid.

Kolmel viimasel aastal püstoliharjutuses Eesti võistkondlikuks meistriks tulnud Viljandi esindus suutis kuldset jada jätkata. Viljandi laskurklubi esimene võistkond, kuhu kuulusid Kairi Heinsoo, Janika Brauer ja Anne-Liis Borgmann, kogus kokku 1081 silma, mida oli 15 võrra enam kui Kaitseliidu laskespordiklubil MäLK. Samas koosseisus aasta varem tiitli teeninud naiskond parandas võidutulemust mullusega võrreldes kuue silma jagu.

Viljandi teine koosseis lõpetas meistrivõistlused 1030 silmaga ja viienda kohaga.

Esimene ja kolmas koht

Individuaalvõistlusel olid viljandlannad samuti väga edukad. Päeva parima tulemuse 374 silma saanud Kairi Heinsoo edestas ühe silmaga Veera Rumjantsevat kaitsejõudude spordiklubist. Võitja klubikaaslane Marit Neudorf teenis konkurentsitihedas võistluses tubli kolmanda koha, saades tulemuseks 368 silma.

Kümne parema sekka mahutas end Viljandimaa laskjatest veel Janika Brauer, kellele tulemus 360 silma andis kaheksanda koha.

Meeskonda polnud

Viljandimaa meeskonda tiitlivõistlustel kaasa tegemas polnud. Ainsa Viljandi klubi meessoost liikmena oli tulejoonel Allan Kask, kes kogus 60 lasuga õhkpüstoli harjutuses 527 silma ja oli sellega 22.

Eesti laskurliidu võistlushooaeg saab järje 16. veebruaril Narvas, kus selguvad riigi individuaalsed meistrid. Kairi Heinsoo on sinna oodatud oma mullust meistritiitlit kaitsma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles