TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauatennis. Rivo Saaremäe võitis Narvas peetud Eesti lauatennise liidu grand prix’ sarja juunioride turniiri ning oli täiskasvanute üksikmängus kolmas.

Sõudmine. Pärnus asetleidnud Eesti sisesõudmise sarja teisel osavõistlusel teenisid viljandlased kaks kulda ja kaks hõbedat. Võidukad olid C-klassi kuuluvad noored Kärolyn Mäesaar ja Joonas Toom.

Korvpall. Nädalavahetusel teokssaanud maakonna meistrivõistluste kohtumised lõppesid järgmiste tulemustega: BC Männimäe Külalistemaja ja Votex.ee / Kord Nädalas — 90:39, Spordikool ja Pärsti — 49:87, Abja ja Paistu — 56:71, Karksi vald ja Hansa Ilutulestikud — 74:60, Pärsti ja AP Mets — 58:86, TÜ kultuuriakadeemia ja Hansa Ilutulestikud — 59:65, BC Männimäe Külalistemaja ja Tõrva — 72:40 ning Anttila ja Kärstna — 68:28.

Laskmine. Viljandi laskurklubi naiskond koosseisus Kairi Heinsoo, Janika Brauer ja Anne-Liis Borgmann pälvis Narvas Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel õhkpüstoli harjutuses kuldmedali.

Individuaalselt selgitati sealsamas Eesti karika omanikud. Karika võitis Kairi Heinsoo. Kolmanda tulemuse tegi püstoliharjutuses Marti Neudorf.

Võrkpall. Viljandimaa naiste meistrivõistlustel saavutas Pärsti 3:1 võidu Tarvastu üle. Meeste mõõduvõtul möödunud nädalal kaks kohtumist pidanud Suure-Jaani alistas 3:0 Sanoki ja Tarvastu.

Maadlus. Türil peetud Endel Vanaisaku ja Jaan Rootsi vabamaadluse auhinnavõistlustel võitsid täiskasvanute turniiril esikoha Jaanek Lips, Rain Aleksandrov, Meelis Sillat ja Ragnar Kaasik. Noortest oli omas kaalus võidukas Kevin Ervald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles