Saalihokimehed pidid kodus kaotuse vastu võtma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihoki meistrivõistluste esiliigas osalev Viljandi Metalli meeskond (punastes särkides) pidas nädala eest hooaja esimese kohtumise kodulinnas. Paraku tuli tal vastase paremust tunnistada.
Eesti saalihoki meistrivõistluste esiliigas osalev Viljandi Metalli meeskond (punastes särkides) pidas nädala eest hooaja esimese kohtumise kodulinnas. Paraku tuli tal vastase paremust tunnistada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Saalihokiklubi Viljandi Metall meeskonnal tuli eelmisel laupäeval kodusaalis peetud Eesti meistrivõistluste esiliiga kohtumises tunnistada Eesti Maaülikooli teise esinduse 6:4 paremust.

Viljandlased jäid kesklinna kooli spordihoones asetleidnud tänavuses esimeses kodusaalimängus avakolmandikul 1:3 kaotusseisu. Teisel perioodil suutsid nad korra ka 4:4 viigini jõuda, ent 4:5 kaotusseisult viimast vaatust alustades, neil enam seisu parandada ei õnnestunud.

Viljandi saalihokiesindus on meistrivõistluste esiliigas seni pidanud viis kohtumist ja kaks neist on ta suutnud võita. Praegu hoiab Viljandi Metall kümne osalejaga turniiri tabelis kuue punktiga kuuendat positsiooni, ent enamikul konkurentidel on seljataga vähem kohtumisi.

Viljandi meeskonna järgmine meistrivõistluste kohtumine leiab aset 5. jaanuaril Tallinnas. Siis on tema vastane meeskond Bändidos Team Floorball.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles