Sakala meeskoor on juba homsest alates jõululainel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel jõulukuul annab meeskoor Sakala kolm kontserti.

Avalöögi teeb meeskoori topeltkvartett Hellad Topelt Kellad Liisi Toomsalu juhendamisel koos Viljandi linnakapelliga reedel kell 19 Viljandi Jaani kirikus.

Laupäeval, 8. detsembril kell 16 astub sealsamas üles kogu meeskoor Sakala, et esitada oma dirigentide Mareks Lobe ja Liisi Toomsalu juhatusel nii advendivõtmes mõtlikku koorimuusikat kui ka rõõmsaid jõululaule. Kontserdil lööb kaasa poistekoor Mulgipoisikse Siirius Sikka juhendamisel. Kõlavad mitmesaja aasta vanused laulud, samuti suurepärane muusika tänapäeva eesti heliloojate sulest. Kavva mahub laule Gustav Ernesaksalt, Roman Toilt ja paljudelt teistelt.

Kolmas kontsert on samuti Jaani kirikus. 16. detsembril kell 13 astub seal solistina üles Sakala dirigent Mareks Lobe. Mullu detsembris Tallinna Toomkirikus korraldatud esinemise kordaminek ja hea vastukaja andsid sel aastal julgust korraldada kaks kontserti pealkirjaga «Valgus inimese sees». Üks neist on Viljandis. Kaasa teevad Piret Aidulo orelil ja Aare Tammesalu tšellol.

Kaks esimest kontserti on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles