Viljandi HC teenis võidulisa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC teenis kolmapäeval meistrivõistluste turniiritabelisse võidulisa.
Viljandi HC teenis kolmapäeval meistrivõistluste turniiritabelisse võidulisa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond alustas Eesti käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri teist ringi võiduga Värska Originaali üle.


Kui samade meeskondade septembris peetud vastasseis Põlvas kujunes viljandlastele keerukaks ning nad suutsid alles viimastel mänguminutitel kaotusseisu viigiks päästa, siis kolmapäeval oli mullune pronksiomanik enesekindlam.

Võõrustajaseisuses meeskond dikteeris Viljandi spordihoones aset leidnud kohtumist algusest lõpuni, võitis 17:12 avapoolaja ning kogu kohtumise 33:23.

Võitjate poolel olid taas kord resultatiivsemad Ott Varik ja Kristo Voika, kelle kontole kirjutati vastavalt kümme ja üheksa tabamust. Märkimist väärib seegi, et viljandlaste suurima väravaküti, välejalgse Ott Variku konto kasvas suures osas kiirrünnakutest, mis valdavalt said alguse väravavahi Rasmus Otsa filigraansetest üle väljaku antud söötudest.

Head mängu näidanud viljandlased teenisid sellega meistriliiga turniiritabelisse neljanda võidu. Nende järgmine vastane on SK Tapa, kellega seisab mäng ees eeloleval teisipäeval võõrsil. Kodusaalis näeb Viljandi HC esitust taas 14. detsembril kell 19, kui ta läheb vastamisi HC Viimsi / Tööriistamarketiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles