TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Male. Reedel peetud Viljandimaa kiirmale meistrivõistlused võitis Villu Kuld Siim Kanepi ja Ion Mõndresku ees.

Saalihoki. Viljandi Metall pidi laupäeval kodusaalis Eesti meistrivõistluste esiliigas tunnistama Eesti Maaülikooli teise meeskonna 6:4 paremust.

Maadlus. Laupäeval Viljandis asetleidnud Martin Kleini vabamaadluse mälestusvõistlustel olid kohalikest sportlastest võidukad Kevin Ervald noorte ja Meelis Sillat täiskasvanute seas.

Lauatennis. Pühapäeval korraldatud Sakala klubi karikasarja kolmanda osavõistluse võitis Vallot Vainula, teise koha teenis Oleg Kartuzov ning kolmas oli Antti Luigemaa.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-16 naiskond võitis Võrus Eesti karikavõistluste finaalturniiri. Sama vanusegrupi noormeeste finaalturniir sai teoks Pärnus ning seal saavutas Viljandi Spordikool Narva järel teise koha.

Eelmisel nädalal asetleidnud maakonna naiste meistrivõistlustel alistas Pärsti 3:0 Abja/Halliste võistkonna. Meeste turniiri kohtumised lõppesid järgmiselt: Veteranid ja Tarvastu 3:0, Cheers ja Veteranid 3:0, Pärsti ja Sanok 3:2 ning Tarvastu ja Pärsti 3:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles